de officiële distributeur van Premier Socktape in de Benelux

Premier Socktape

Premier Socktape is al meer dan 12 jaar actief op de sportmarkt, clubs uit alle Europese competities gebruiken de producten van Premier Socktape. In Nederland zijn clubs als AFC Ajax, Feyenoord, SC Heerenveen, Vitesse, SC Telstar en vele anderen al jarenlang tevreden gebruikers van onze producten.

Premier Socktape heeft het meest uitgebreide assortiment aan kousentape in meer dan 25 kleuren en 4 uitvoeringen. Voor elke voetballer is er een tape beschikbaar wat aan de individuele wensen voldoet. Het grote voordeel van Premier Socktape is dat het elastisch is en geen lijmresten achterlaat op de kousen. De Pro Wrap is zelfs geheel lijmvrij en ook direct op de huid te dragen. 

Onze producten

PST PRO ES 19mm x 33meter

PST PRO ES 19mm x 33meter

Product Verkrijgbaar in 14 kleuren, 33 meter per rol, speciale lijm blijft niet achter op de sok, door elastisch vermogen geen afknelling van spieren en pezen, voldoet aan alle eisen van de FIFA. Direct uit voorraad leverbaar.

soort PST extra stretch PVC tape

afmeting 19mm x 33 meter

PST SGR 38mm x 20 meter

PST SGR 38mm x 20 meter

product Verkrijgbaar in 11 kleuren, 20 meter per rol, speciale lijm blijft niet achter op de sok, door elastisch vermogen geen afknelling van spieren en pezen, voldoet aan alle eisen van de FIFA. Direct uit voorraad leverbaar.

soort PST Shin guard retainer tape PVC stretch

afmeting 38mm x 20 meter

PST PRO WRAP 5.0 cm

PST PRO WRAP 5.0 cm

product Verkrijgbaar in 10 kleuren. Latextape hecht op zichzelf, uiterst flexibel materiaal waardoor er geen afknelling van spieren en pezen ontstaat, voldoet aan alle eisen van de FIFA. Direct uit voorraad leverbaar, kan tevens uitstekend gebruikt worden voor het fixeren van enkels en polsen.

soort PST PRO Wrap latex lijmvrije tape

afmeting 5.0 cm x 4.5 meter

PST PRO WRAP 7.5 cm

PST PRO WRAP 7.5 cm

product Verkrijgbaar in 24 kleuren. Latextape hecht op zichzelf, uiterst flexibel materiaal waardoor er geen afknelling van spieren en pezen ontstaat, voldoet aan alle eisen van de FIFA. Direct uit voorraad leverbaar, kan tevens uitstekend gebruikt worden voor het fixeren van enkels en polsen.

soort PST PRO Wrap latex lijmvrije tape

afmeting 7.5 cm x 4.5 meter


E-mailen
Bellen
Instagram